16 Şubat 2017 Perşembe

Barkod Sistemi

Barkod Sistemi

Özgür Grup, 1990 yılında kurulmuş ve kısa süre içinde grup şirketleri kendi sektörleri içinde önde gelen kuruluş olmuştur. Otomasyon Çözümlerimiz Hayatınızı Kolaylaştırır... 23.Yılında 19.000'i aşkın müşterisine Profesyonel teknik servis ve yazılım ekibi ile hizmet veren Özgür Otomasyon Ar-Ge ekibi ile de hayatınızı kolaylaştıracak çözümlere imza atmaya çalışıyor.


Bünyesinde geliştirilen PosNET barkod otomasyon yazılımının teknik desteği yanında birçok barkod okuyucu, barkod yazıcı, terazi, yazarkasa, el terminali ve dokunmatik ürünlerin de teknik servisliğini ve bakımını yapmaktadır. Barkod sistemi boşluklardan ve şekillerden oluşan ve alınan bilginin hatasız biçimde ortama aktarılmasını sağlayan bir sistemdir.


Barkod sayesinde stok kodları, seri numaraları, personel kodları görmemizi sağlayabilir, bu tip bilgiler eskiden klavye ile uzun uzun girilirken şimdi teknoloji sayesinde kolaylıkla girilebilmekte. Veriler girilirken ufak bir klavye hatası sizde ağır hasarlar açabilir, Barkod sistemi sayesinde hatalardan da arınırsınız.