3 Ekim 2016 Pazartesi

hesapla.com - Ucuz Bilet

hesapla.com - Ucuz Bilet

Londra’ya uçmak : LONDRA HAVALANLARI
İngiltere’nin başkenti Londra her mevsim güzelliğiyle Dünya’nın dört bir yanından aşıkları, turistleri çekiyor. Bu yazımızda siz değerli ziyaretçilerimiz için tatil.com olarak Londra hakkında bilinmesi gereken önemli noktalara değinmekten mutluluk duyarız. İstanbul’dan Londra’ya 4 farklı havalimanından birini tercih ederek gidebilirsiniz. Londra da ki havalimanlarının isimleri Gatwik, Heathwor, London City, Stansted’dir. Londra şehir merkezine en yakın olan havalimanı London City Havalimanı’dır. İstanbul’dan Londra’ya gitmek için uygun bir fiyatlı bilet bulduysanız, mutlaka bu havalimanına inecektir, kontrol etmenizde fayda var.


LONDRA VİZE / İNGİLTERE VİZE PASAPORT
Türkiye’den Londra’ya tatil yapmak için gitmeyi planlıyorsanız, İngiltere vize ve pasaportunuzun geçerli olduğuna emin olun, vize ve pasaportunuz yok ise başvurmanız gerekmektedir.

LONDRA’YA NE ZAMAN GİDİLMELİ?
Londra’ya gitmek istiyor, ancak tarihte karar kılamıyor, Londra’ya ne zaman gitmeli? diyorsanız, yağmurlu ve kasvetli bir havada tatil yapmak istemiyorsanız, yaz aylarından yana tercihinizi kullanmanızda fayda var. Ancak belirtmekte fayda var ki, Londra noel eğlenceleri yapılırken gitmeniz, harika bir Noel geçirmenizi sağlayacaktır.

LONDRA’DA NE YENİR? / LONDRA’YA ÖZGÜ YEMEKLER
Londra bir çok yemek kültürünü bünyesinde barındırabilen bir başkent. Londra’da Türk mutfağını da, Çin mutfağını da bulabilirsiniz. Londra’da aç kalmazsınız, ancak Londra’da ne yenir? Londra’da ne yenmeli? Sorusuna cevap olabilecek tek alternatif, İNGİLİZ KAHVALTISINI olacaktır. İngiliz Kahvaltısıyla harika bir kahvaltı yapabilir, tüm gün enerji dolu gezintilere çıkabilirsiniz. İngiliz Kurabiyelerini de mutlaka sepetinize ekleyeceğinizden eminiz.

LONDRA’DA GEZİLECEK EN GÜZEL YERLER
Londra’nın gezilmeye değmeyecek hiçbir yeri yoktur. Londra tarih kokan sokaklarıyla, modern çizgisini tamamlamış caddeleri ve minimalist mimari yapısı ile turistlerin her zaman ilgi odağında, yaşayan bir efsane. Londra’da istediğiniz kadar kalsanız da, her yerini görmeye, her aktiviteyi yapmaya vaktiniz olmayacak kadar dolu bir şehir. Bu nedenle, Londra’da gezilecek en güzel yerler ve Londra’da yapılması gereken şeyler konusunda birkaç örnek verecek olursak; BİG BEN, LONDON EYE, GREENWİCH GÖZLEM EVİ mutlaka gezilmesi gereken yerlerdir. Londra’da yapılması gereken şeylerden en önemlisi Londra gece hayatı’ına göz atmak olacaktır. Londra gece hayatı konusunda sınırsız alternatifleri olan, güvenli bar ve diskoları ile sizleri eğlenceye çağırıyor. Belirtmek isteriz ki, özellikle Batı Londra’da ki eğlence mekanları için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekebilir.

LONDRA’DA ALIŞVERİŞ
Londra’da alışveriş demek, sınırsız bir kuyudan su çıkarmak gibi bir şey demektir. Londra; binlerce markanın, butiklerin bulunduğu harika caddelere ve alışveriş merkezlerine sahip bir şehir. Hangi kadın Londra’ya gidip alışveriş yapmaz ki ? Bu nedenle, Londra’da mutlaka alışveriş yapmanız gereken mekanları sizlere biz söyleyelim. Londra’ya indiğinizde alışverişinizde nakit kullanacaksanız, Londra para birimi olan ingiliz sterlini dövizi almanız gerekmekte. Londra’da kredi kartı kullanmak istiyorsanız, yurt dışında kullanıma açık olup olmadığına emin olun. Londra’da Oxford Street’de bir alışveriş merkezinde bulamayacağınız kadar mağaza var. Oxfor Street sizleri tam 500 mağazası ile alışverişte kaybolma deyimini sizlere yaşatacaktır. Londra’da apple store mağazasına uğramadan dönmeyeceğinizi biliyoruz. App store mağazasını Londra’nın Regent Street caddesinde bulabilirsiniz. Londra’dan elbette sevdiklerinize, komşularınıza, iş arkadaşlarınıza hediye almadan dönmemelisiniz. Londra’da uygun fiyatlı hediyelik eşyalar, özel tasarım hediyelikleri çok uygun fiyatlara Camden Town’da bulabilirsiniz. Londra uçak bileti  de tabi ki hesapla.com dan… Ucuzbilet adresi ararsanız her zaman yanınızdayız...